14.9.07

El que queda d'Agenda


Avui a les 00.30h a la [2] de l'Apolo concert de Los Rotos + Graham + Girls Spin The Hits
13
€ (gratis per socis Plastic Club & Targeta del Abonament del Primavera Sound 07).

Però l'oferta en directe pel día d'avui no acaba aquí. Per una altra banda destaquen els directes de It's Not Not, que demà mateix els podreu veure al Tranuita, però que avui es planten a la sala Pop Bar de la sala Razz durant l'horari de sessió habitual i amb el preu d'entrada habitual. I a la sala BeCool més hard rock de la mà dels
Ghouls´n´Ghosts. Aquest grup format per components de bandes una mica consolidades dins l'escena independent Becoriana continuen presentant el seu primer disc homònim que ja porta algun temps al mercat.


Més propostes enllà del Weekend Dance, del Mecal o del Festival d'Àsia, us presentem la primera (i aventurem que no l'última) edició del Lost&Found. Especialment indicat per totes aquelles persones que pensen que poden degenerar en el Síndrome de Diógenes.
Es tracta d'un mercat d'objectes de segona mà que es basa en la compra i l'intercanvi. Una proposta interessant per tots aquells que ja a aquestes alçades de setembre aneu amb l'aigua al coll, monetàreament parlant. Consta d'una àrea dedicada a la música en viu i un bar on podreu fer l'aperitiu ja que el mercat obre les seves portes a partir de les 11 del matí del proper diumenge 16.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

jo aniré al lost&found pq tind síndrome de Diógenes profund!

Anònim ha dit...

que xulo el cartell d'Els Rots